Raport de piață  2021 – Coworking & Birouri Flexibile 2021 / Market Report 2021 – Coworking & Flex Offices
 

Prin publicarea acestui raport, aSpace pune la dispoziție o actualizare cu privire la evoluția pieței de coworking din România și din București în anul 2021, precum și o previziune a ceea ce se așteaptă în următorii ani.

“Suntem încântați că vă putem aduce a doua ediție a Raportului Anual al Spațiilor de Coworking din România. Perioada de restricții a coincis cu închiderea unor locații, unele chiar consacrate, dar preponderent locații mici.

Îmbucurător este că există și câteva locații deschise recent, în a doua parte a anului 2021, mai ales în orașe în care până nu demult acest concept nu exista. Chiar dacă industria încă resimte șocul cauzat de pandemie, optimismul a început să reapară atât în rândul proprietarilor, cât și al operatorilor de spații de coworking.

Sperăm că acest material este util și că va încuraja antreprenorii să se organizeze în astfel de huburi pentru a dezvolta atât afacerile locale, cât și comunitatea din care fac parte.”  Bogdan Mariniuc, GM aSpace Coworking.

Lasă-ne mai jos numele și adresa de email pentru a descărca raportul.

___________________________

 
aSpace Coworking launches the second edition of the Coworking and Flex offices Market Report in Romania.
By publishing this report, aSpace is providing an updated regarding the evolution of the coworking market in Romania and in Bucharest during 2021 as well as a forecast on what is expected in next years.
 
“We are excited to release the second edition of the Annual Report on Coworking in Romania. Several locations, some of which were well-known, but largely small places, were forced to close due to the lockdown.
 
On a more positive note, new locations have been opened in the second half of 2021, some in cities where this concept was previously unknown. Despite the fact that the industry is still reeling from the pandemic’s impact, optimism has started to reappear amongst both the landlords and the operators of Coworking Spaces.
 
We hope this material is insightful and that it will encourage entrepreneurs to seek out these kinds
of hubs in order to develop their businesses as well as the communities they live in.” Bogdan Mariniuc, GM aSpace Coworking
 
Please provide your name and email address in order to download the full report.
 

.