Companiile de co-working au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, pe măsură ce tot mai mulți oameni, din diverse domenii, caută modalități de lucru flexibile.
Lucrul într-un mediu de birou are mai multe beneficii pentru oameni, echipe și pentru organizații în ansamblu. De la creșterea productivității și a colaborării până la dezvoltarea profesională, există multe motive pentru a veni la birou, și cu atât mai mult la aSpace. Lucrând în aSpace, ai acces la o comunitate de persoane cu idei similare, o productivitate sporită și un mediu de lucru profesionist. Astfel de spații de co-working sunt gândite pentru a facilita munca prin servicii precum: internet de mare viteză, printing, servicii de recepție, curățenie, acces la spații de lucru dar și de relaxare. Într-o astfel de atmosfera, poți menține un echilibru mai bun între viața profesională și cea personală.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale co-working-ului este sentimentul de comunitate. Deși toată lumea este aici pentru a lucra, există un puternic sentiment de colaborare și de sprijin reciproc. Ai ocazia să cunoșți și să interactionezi cu un număr mare de profesionișți, din diverse domenii, de la dezvoltatori de software si design-eri web, la avocati și oameni de vânzări. Aceasta poate fi și pentru tine o modalitate excelentă de a-ți extinde rețeaua de contacte din mediul de business, cât și de a învăța despre alte companii și industrii, acest lucru este valabil fie că eșți un freelancer, fie că ești angajat sau antreprenor. La aSpace, facilităm networking-ul și dezvoltarea profesională prin organizarea de evenimente, training-uri, meeting-uri și altele de felul acesta.

Nu în ultimul rând, co-working-ul poate fi o opțiune rentabilă și din punct de vedere financiar. Fie că ești la început de drum, fie că ai un bussines deja matur, flexibilitatea pe care o găsești la aSpace te va ajuta să-ți menții cheltuielile generale la un nivel scăzut, având în același timp acces la resursele și sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți duce afacerea la următorul nivel.

Așa că, dacă ești în căutarea unui spațiu de coworking în București, te așteptăm la oricare din locațiile aSpace.

Remember: Your workplace is the source of your inspiration!

#aspace #coworking #servicedoffices #privateoffices #bucharest #hub